Handelsbetingelser

RexCare.dk handler primært med erhvervsdrivende. Derfor er alle priser og andet salgsmateriale fra RexCare oplyst ekskl. moms, medmindre andet er angivet.

Private er dog også meget velkomne til at handle ved rexcare.dk

Handelsbetingelser private
Generelle oplysninger:

RexCare ApS
CVR-nr. 41926880
Baldershøj 36 H
2635 Ishøj
info@rexcare.dk
+45 60248421

Betalingsformer:
Du kan benytte følgende betalings- og kreditkort på rexcare.dk: VISA-Dankort, VISA Debit, VISA, MobilePay Erhverv, VISA Electron, MasterCard, MasterCard Debit, Maestro. (Vi tager ikke kortgebyr)

Betaling med fakturaer forudsætter positiv kreditvurdering. Fakturaer vil blive afsendt efter ordren er sendt, til den e-mail, der er angivet ved ordreafgivelsen. Betalingsbetingelserne er netto 8 dage, hvis ikke andet er aftalt. Der er mulighed for fakturering via EANnummer.

Ordrer, der er købt kontant med betalingskort får først trukket beløbet, når ordren er afsendt. Betalingen af faktura skal ske senest den dato, fakturaen angiver som sidste rettidige betalingsdato. Såfremt betalingen sker efter forfaldsdato beregnes 2% i renter pr. måned, indtil det forfaldne er betalt. Rykkere tillægges et gebyr på kr. 100,- Købers indbetalinger afskrives først på tilskrevne forfaldne renter og omkostninger – derefter på gælden. Køber er ikke berettiget til at modregne eventuelle modkrav på RexCare ApS, som ikke er skriftligt godkendt af RexCare ApS og har ikke ret til at tilbageholde nogen del af købssummen på grund af modfordringer af nogen art.

Priser
RexCare ApS handler primært med erhvervsdrivende og offentlige institutioner. Derfor er alle priser på rexcare.dk og andet salgsmateriale fra RexCare ApS som udgangspunkt oplyst ekskl. moms.

Markedsførte priser og priser i tilbud er dagspriser og RexCare ApS kan justere priserne uden forudgående varsel, medmindre andet er aftalt.

Oplyste priser er altid eksklusiv fragt og miljøgebyr.

Fragt- og miljøgebyr:
RexCare ApS leverer fragtfrit ved ordrestørrelser over kr. 500,- ekskl. moms eller 625 inkl. moms i hele Danmark (Færøerne og Grønland kun til afskibningshavn). Ordre under kr. 500,- ekskl. moms eller 625 inkl. moms debiteres et fragtgebyr på kr. 40,- ekskl. moms eller 50 inkl. moms.

RexCare ApS indregner ikke miljøomkostninger i varens pris, men på transporten af ordren. Alle ordrer debiteres derfor et miljøgebyr på kr. 24 ekskl. moms eller 30 inkl. moms.

Levering:
Lagerførte varer, der bestilles senest kl. 14.00 på hverdage, leveres indenfor 2-3 hverdage til alle brofaste dele af landet. Varer leveres enten med GLS, Danske Fragtmænd eller PostNord.

Vi forbeholder os retten til at levere en ordre ad flere omgange, afhængig af varens lagerstatus.

Fortrydelsesret:
Fortryder du købet, har du 14 dage til at oplyse RexCare ApS, at man ønsker at fortryde købet og gøre brug af sin fortrydelsesret. Herefter har man yderligere 14 dage til at returnere varen.

Varen skal returneres ubeskadiget og i original emballage. Hvis den returnerede vare beskadiges på grund af manglende emballage ved returnering, er det afsenderens ansvar.

Retur Omkostningerne afholdes af afsender.

Tilbagebetaling sker inden for 5 hverdage efter at RexCare ApS har modtaget det returnerede på vores lager.

Returvarer sendes til:

RexCare ApS
Baldershøj 36H
2635 Ishøj

Vi modtager kun returvarer, der sendes til denne adresse og med et returordrenr. påført pakken.

Bemærk venligst, at vi ikke modtager pakker returneret pr. efterkrav.

Køber hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Med andre ord – man må prøve varen på samme måde, som hvis man prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at køber ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur afhængigt af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må man altså gøre det samme, som man må i en fysisk butik. Bestillingsvarer og skaffevarer tages ikke retur.

Hvis køber fortryder sit køb, får man naturligvis det beløb tilbage, som man har betalt. I tilfælde af en værdiforringelse, som køber hæfter for, fratrækkes dette købsbeløbet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen, med mindre køber inden da kan fremlægge dokumentation for, at vi har modtaget varen retur.

Reklamationsret:
Reklamation vedrørende manglende varer eller beskadigelse af produktet, skal ske indenfor 24 timer efter modtagelse af varerne. Sker dette ikke, kan RexCare ApS ikke holdes ansvarlig for dette.

For at gøre brug af reklamationsret skal man sende en mail til info@rexcare.dk med en beskrivelse af reklamationen, samt en kopi af fakturaen eller ordrebekræftelsen. Vedhæft gerne et billede af evt. defekt eller mangel.

Vigtig info:
Der tages forbehold for tastefejl, trykfejl, billedfejl, prisændring, udgåede varer samt leveringssvigt af tredjepart herunder force majeure.

Grundet udsving i produktionsomkostninger og generelle prisjusteringer i markedet af vores leverandører, tager vi forbehold for mindre prisreguleringer på vores sortiment.

Produktansvar:
RexCare ApS kan kun holdes ansvarlig for skader et produkt forvolder, såfremt der kan forelægges dokumentation for at RexCare ApS er direkte årsag til skaden. RexCare ApS hæfter ikke for driftstab, avancetab eller andre indirekte tab.

Handelsbetingelser for erhvervskunder
Generelle oplysninger:

RexCare ApS
CVR-nr. 41926880
Baldershøj 36 H
2635 Ishøj
info@rexcare.dk

+45 60248421

Betalingsformer:
Du kan benytte følgende betalings- og kreditkort på rexcare.dk: VISA-Dankort, VISA Debit, VISA, VISA Electron, MasterCard, MasterCard Debit, Maestro. (Vi tager ikke kortgebyr)

Betaling med fakturaer forudsætter positiv kreditvurdering. Fakturaer vil blive afsendt efter ordren er afsendt, til den e-mail der er angivet ved ordreafgivelsen. Betalingsbetingelsen er netto 8 dage hvis ikke andet er aftalt.

Ordrer der er købt kontant med betalingskort, får først trukket beløbet når ordren er afsendt. Betalingen af faktura skal ske senest den dato fakturaen angiver som sidste rettidige betalingsdato. Såfremt betalingen sker efter forfaldsdato beregnes 2% i renter pr. måned, indtil det forfaldne er betalt. Rykkere tillægges et gebyr på kr. 100,- Købers indbetalinger afskrives først på tilskrevne forfaldne renter og omkostninger – derefter på gælden. Køber er ikke berettiget til at modregne eventuelle modkrav på RexCare ApS som ikke er skriftligt godkendt af RexCare ApS og har ikke ret til at tilbageholde nogen del af købssummen på grund af modfordringer af nogen art.

Betalingsformer for institutioner:
Elektronisk fakturering (EAN). RexCare ApS fremsender elektronisk faktura til alle offentlige institutioner. Køber udfylder sit EAN-nummer under brugeroplysninger, eller når køber opretter sig som bruger på rexcare.dk

Priser:
RexCare ApS handler primært med erhvervsdrivende og offentlige institutioner. Derfor er alle priser på rexcare.dk og andet salgsmateriale fra RexCare ApS som udgangspunkt oplyst ex. moms.

Markedsførte priser og priser i tilbud er dagspriser og RexCare ApS kan justere priserne uden forudgående varsel, medmindre andet er aftalt.

Oplyste priser er altid eksklusiv fragt og miljøgebyr.

Fragt- og miljøgebyr;
RexCare ApS leverer fragtfrit ved ordrestørrelser over kr. 500,- ekskl. moms i hele Danmark (Færøerne og Grønland kun til afskibningshavn). Ordre under kr. 500,- ekskl. moms debiteres et fragtgebyr på kr. 40,- ekskl. moms.

RexCare ApS indregner ikke miljøomkostninger i varens pris, men på transporten af ordren. Alle ordrer debiteres derfor et miljøgebyr på kr. 24 ekskl. moms.

Ejendomsforhold for salg til erhvervsdrivende:

RexCare ApS forbeholder sig ejendomsretten til leverede varer, indtil fuld betaling af købesummen med tillæg af eventuelle renter og omkostninger har fundet sted.

Levering:
Lagerførte varer, der bestilles senest kl. 14.00 på hverdage leveres indenfor 2-3 hverdage til alle brofaste dele af landet. Varer leveres enten med GLS, Danske Fragtmænd eller PostNord.

Vi forbeholder os retten til at levere en ordre ad flere omgange, afhængig af varens lagerstatus.

Op-/ind-bæring:
Vi gør opmærksom på, at op- og indbæring af leverancen ikke kan garanteres uden forudgående aftale. Ønskes du at din leverance bliver båret ind eller op til den korrekte placering, koster dette en ydelse på kr. 250,. pr. leverance og omfatter ikke yderligere håndtering af leverancen.

Indbæring kan kun ske i overensstemmelse med Danske Fragtmænds regler for dette, samt Arbejdstilsynet regler for samme. Er indbæring et ønske så kontakt kundeservice på tlf .

Paller:
Vi gør brug af det danske fragtmandssystem, som bygger på princippet om, at der byttes paller ved hver levering. Køber er dermed forpligtet til at udlevere tomme og ubeskadigede EUR-paller til fragtmanden, svarende til det antal paller, der udleveres. Hvis køber ikke har nok byttepaller, bliver køber faktureret for de manglende byttepaller. Husk at det er købers ansvar, at pallerne er i god stand, tørre og let tilgængelige.

Returret:
Der ydes ikke returret til erhvervskunder.

Reklamationsret:
Alle varer er i henhold til dansk lovgivning dækket af 1 års reklamationsret. Er der fejl eller mangler ved en varer, kan RexCare ApS vælge at udbedre fejl og mangler ved reparation, ombytning eller refundering. Fejl, der skyldes uegnet eller ukorrekt opbevaring eller anvendelse, er ikke omfattet af reklamationsretten. Reklamation vedrørende manglende vare eller beskadigelse af produktet, skal ske indenfor 24 timer efter modtagelse af varen. Sker dette ikke, kan RexCare ApS ikke gøres ansvarlig for dette.

For at gøre brug af reklamationsret skal man sende en mail til info@rexcare.dk med en beskrivelse af reklamationen samt en kopi af fakturaen eller ordrebekræftelsen. Vedhæft gerne et billede af evt. defekt eller mangel.

Vigtig info:
Der tages forbehold for tastefejl, trykfejl, billedfejl, prisændring, udgåede varer samt leverancesvigt af tredjepart herunder force majeure. Grundet udsving i produktionsomkostninger og generelle prisjusteringer i markedet af vores leverandører tager vi forbehold for mindre prisreguleringer på vores sortiment.

Produktansvar:
RexCare ApS kan kun gøres ansvarlig for skader et produkt forvolder, såfremt der kan forelægges dokumentation for at RexCare ApS er direkte årsag til skaden. RexCare ApS hæfter ikke for driftstab, avancetab eller andre indirekte tab.